A început războiul, după arestarea lui Alex Bodi. Luptătorul care a dat informații a fost amenințat

0

Un fost luptător în Legiunea Străină a făcut dezvăluiri fierbinți după arestarea lui Alex Bodi. El susține că acesta ar fi fost turnat la DIICOT de membri ai unei rețele de proxeneți din Dej.
S-au încins spiritele după arestarea lui Alex Bodi, dar mai ales după ce un personaj cunoscut în Dej a făcut mai multe live-uri în care vorbește despre proxeneți și interlopi din zonă.
Victor B, alias Victor Underground Security, un personaj cunoscut în Dej, proprietar al unui club de MMA și fost luptător în Legiunea Străină, care acum locuiește în Bruxelles, a făcut mai multe dezvăluiri despre personajele care spune el că ar fi ”sifonat” și ar fi dus la arestarea lui Alex Bodi și a celor din jurul lui.

După ce a făcut dezvăluirile, Victor B susține că a fost amenințat așa că le-a transmis un mesaj de război celor care spune el că-i vor răul.

”Ați făcut presiuni să aflați adresa mea. Păi de ce nu mă întrebați direct? Hai, vă aștept aici la Bruxelles, că nu e așa mare. Măi, ”sifoane” vreți să faceți brigadă să veniți după mine? Păi, aici e terenul meu de joacă, e teren minat, pe unde călcați explodează. Vreți să veniți 20-30 să mă bateți pe mine, că am spus adevărul că sunteti ”sifoane”?
Eu vin și acasă să vă arăt că vă fac față! Numai eu puteam să spun adevărul, deși toată lumea îl știe. Mie însă nu mi-e frică. Vă sună băieții de prin țară și voi spuneți că nu mă cunoașteți? Păi, cum v-a dat ”garda” drumul după o săptămână? Pentru că ați sifonat toți! Dacă spun eu tot ce știu, nu e bine”, este mesajul amenințător al lui Victor B către cei care i-au amenințat familia și care vor să pornească un adevărat război cu el.
Fostul luptător Victor B susține că Alex Bodi ar fi fost trădat de o grupare de proxeneți din Dej
După arestarea lui Alex Bodi, cel supranumit Victor Underground Security, a făcut mai multe live-uri în care a dezvăluit cum a ajuns să fie arestat fostul soț al Biancăi Drăgușanu și cine sunt trădătorii.
Iată ce spune Victor B în primul său live despre interlopii care l-ar fi ”sifonat” pe Bodi. Acesta susține că membri ai grupării din Dej i-ar fi indicat pe Alex Bodi și pe Adrian Tâmplaru drept proxeneți internaționali, pentru a scăpa ei cu o pedeapsă mai ușoară.

”Cum a ajuns Bodi de la București, la pușcărie? Din cauza sifoanelor. Acum 4 luni, s-au făcut niște arestări la mine în oraș (Dej, n.r.), niște băieți care au fost arestați cu prostituție. Unul dintre ei a apărut și în știrile care au apărut acum, cu Bodi, când a fost arestat, se numește Sharpele. A cumpărat de la Bodi ăsta un Rolls Royce, plătea credit vreo 4.000 de euro pe lună, omul… Și n-avea carte de muncă, n-avea o societate, nimic… Bine, el își face treaba de vreo 15 ani acolo, la noi în zonă, dar a fost protejat de poliție. Omul, cum și-a customizat mașina, Sharpele ăsta, și-a pus pe capotă piele de-aia de șarpe, acolo de unde ieșea semnul de la Rolls Royce și-a pus o viperă, pe scaune vipere… în interior și-a customizat mașina…”, a povestit Victor B.