A făcut senzație la Chefi la Cuțite! Cine este noua iubită a lui Bogdan de la Insula Iubirii

eduard

Bogdan Cîrlan, concurentul ultimului sezon Insula Iubirii, a cam trecut peste relația cu Claudia Florescu, cu toate că acum o săptămână, atunci când s-a difuzat finala filmată în urmă cu ceva luni, bărbatul își plângea despărțirea și jura că încă o iubește pe femeia pe care a cerut-o în căsătorie. Inclusiv în prezent o pomenește pe live-urile sale de pe TikTok, dar menționează, cu toate astea, pe alocuri, că și-a refăcut viața și este echilibrat emoțional.
Nu de alta, dar ea a participat în sezonul 4 al emisiunii Chefi la Cuțite, acolo unde a făcut senzație atât cu talentul pe care-l are în bucătărie, cât și cu formele sale apetisante. „Favorita lui Scărlătescu”, Bad Angie sau Angie Moisescu, pe numele său real, este cea care l-a făcut pe Bogdan Cîrlan să-și asume o relație cu toate că, așa cum menționam, bărbatul era mega-afectat de despărțirea de Claudia. Să-și asume așa… cu jumătate de gură. A zis în spațiul public că-și împarte acum viața cu cineva, doar că n-a dezvăluit identitatea femeii.
Bad Angie este noul suport, de orice fel:), sau așa încearcă Bogdan de la Insula Iubirii
Ideea e că „favorita lui Scărlătescu” și fostul concurent de la Insula Iubirii nu formează un cuplu de foarte mult timp. De vreo două săptămâni s-a înfiripat idila, iar Bogdan, atunci când a menționat că are o iubită, dar nu poate divulga numele ei, a strecurat anumite informații pe care sursele le contestă într-o oarecare măsură. Nu de alta, dar e cunoscut faptul că bărbatul nu are un job, astfel că nu e stabil în privința finanțelor.

„Noua mea iubită mă susține din toate punctele de vedere, dar nu financiar, așa cum poate crede foarte multă lume. Noua mea iubită, sau cum vreți voi să-i spuneți, mă acceptă fix așa cum sunt eu, a spus că ea nu vrea să mă schimbe cu absolut nimic, că ea s-a îndrăgostit de mine fix așa cum sunt eu. Ea mă respectă și mă acceptă fix așa cum sunt eu”, a spus Bogdan, pe rețelele de socializare.

După cum se poate observa, unui anumit pasaj al declarației fostului concurent de la Insula Iubirii i-a fost schimbată culoarea. Pentru că, potrivit surselor publicației noastre, lucrurile n-ar prea sta așa cum Bogdan le expune. Cu toate că noua lui relație este proaspătă, bărbatul nu s-a sfiit să bată apropouri cu privire la un ajutor monetar din partea lui Bad Angie! Ajutor pe care, spun sursele , femeia a refuzat să i-l acorde. Deci, într-o oarecare proporție, într-adevăr, Bogdan nu primește ajutor financiar din partea lui Bad Angie, dar acest lucru nu se întâmplă pentru că nu vrea el, așa cum a insinuat, ci pentru că refuză femeia. Rămâne, însă, de văzut cum se va desfășura relația în aceste condiții.

Lasă un comentariu