A avut loc o minune! Care este starea de sănătate a copilului de 3 ani, aruncat de la balcon de mamă. Urma să fie deconectat de la aparate, dar….

eduard

Cazul șocant care a zguduit Botoșaniul și întreaga țară a primit noi informații tulburătoare în ultimele ore. Mama în vârstă de 23 de ani care și-a aruncat copiii pe geamul hotelului unde se caza a fost reținută de autorități. În același timp, copilul care a supraviețuit acestui act șocant și care era pe punctul de a fi deconectat de la aparatele medicale care îl mențineau în viață, luptă acum pentru a rămâne în viață.

Faptele au avut loc acum câteva săptămâni în Botoșani, când o mamă tânără, în vârstă de 23 de ani, a comis un gest incredibil de tragic. Fără a putea înțelege motivațiile care au stat la baza acestui act șocant, tânăra mamă și-a aruncat cei doi copii pe geamul unui hotel, declanșând o tragedie greu de imaginat. Unul dintre copii a pierit în urma căderii, în timp ce celălalt copil se lupta între viață și moarte.

În ce stare se află fiul de trei ani

Gabriel, un băiețel în vârstă de trei ani, a fost supraviețuitorul acestui incident devastator. După o serie de chinuri și necazuri, în care viața lui a atârnat de un fir de ață, el a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgențe pentru Copii “Sf. Maria” din Iași. În prezent, micuțul luptă cu toată puterea să rămână în viață. Acesta a înfruntat momente dificile, iar medicii se străduiesc să îi ofere îngrijirea necesară pentru recuperare.

“Copilul se afla la terapie intensivă, şi este supravegheat multidisciplinar. Starea lui este în continuare una critică”, a declarat dr. Solange Tamara Roşu, medic şef UPU, spitalul “Sf. Maria”.

Ce s-a întâmplat cu femeia care și-a aruncat copiii de la balcon

Femeia responsabilă de această tragedie inimaginabilă se află în prezent în custodia autorităților. După ce și-a aruncat copiii pe geam, a recurs la amenințări de suicid, adâncind și mai mult dramatismul situației. Evenimentul a avut un impact major asupra comunității și a sensibilizat opinia publică.

Ulterior, în urma decesului unuia dintre copii și a stării critice în care a ajuns celălalt copil, mama a fost reținută și se află în fața unor acuzații grave. Ea este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de omor și tentativă de omor, iar ancheta în acest caz continuă pentru a lămuri toate circumstanțele care au condus la acest tragic incident.

Lasă un comentariu