A apărut din senin după moartea Ronei Hartner! Fiica artistei trăiește o nouă perioadă agitată

eduard

Au trecut aproape două luni de când Rona Hartner s-a stins din viață, iar fiica acesteia încă procesează ideea că mama ei nu mai este. Adolescenta locuiește acum în Franța, alături de fratele mamei sale și are o decizie importantă de luat. Sumayla trebuie să hotărască dacă o să rămână în Franța, în grija tatălui său, sau va pleca în Canada să locuiască alături de rudele mamei. Deși adolescenta înclină mai mult spre Canada, tatăl ei încearcă să o convingă să rămână alături de el. Rocco Sedano face încercări de a-și consolida relația cu fiica, însă pare că eșuează.

În urmă cu ani de zile, Rona Hartner a crezut că și-a găsit marea dragoste în Franța. Aceasta îl întâlnea pe Rocco Sedan, un dansator de origine argentiniană, și spera că el este bărbatul vieții ei. Relația celor doi a fost una pasională, dar s-a destrămat la doar un an după căsătorie. Însă, din iubirea dintre cei doi a apărut Rita Sumayla Hartner, care a ajuns acum la vârsta de 16 ani.

Rocco Sedan încearcă din răsputeri să se apropie de fiica lui
Cum părinții ei s-au despărțit la o vârstă fragedă, Sumayla a rămas în grija mamei sale. Cele două au avut o relație foarte apropiată și făceau aproape totul împreună. Nu același lucru se poate spune și despre Rocco Sedan, care a fost destul de absent din viața fiicei sale, până acum cel puțin.

Încă de la moartea Ronei Hartner, argentinianul și-a făcut apariția și a încercat să se apropie mai mult de fiica lui. Bărbatul încearcă să recupereze timpul pierdut și să construiască acum o relație mai solidă cu Sumayla, însă pare că nu este primit prea bine. Deși adolescenta apreciază eforturile pe care tatăl său le face, aceasta nu este tocmai confortabilă în prezența lui.

Potrivit declarațiilor făcute de sora Ronei Hartner, bărbatul își dorește să fie aproape de fiica lui, vrea să o viziteze destul de des, însă uneori este respins de Sumayla. Chiar și așa, bărbatul nu se dă bătut, respectă dorințele fiice sale, însă încă nu a pierdut speranța că o poate convinge să rămână alături de el.

„El (n.r. Rocco Sedano) își dorește să fie aproape de Sumayla pentru că are autoritate parentală acum și la 16 ani, totuși ce zice ea, chiar dacă e minoră, statul ascultă ce spune ea. Mai vine din când în când să o vadă, dar câteodată fata îi spune să nu vină și atunci nu vine”, a declarat sora Ronei Hartner, în cadrul unei emisiuni.

„E încă foarte amărâtă”
În ceea ce o privește pe Sumayla, adolescenta este încă foarte bulversată de trecerea în neființă a mamei sale. Suferă și tot ce își dorește este ca lucrurile să nu se mai schimbe pentru ea. Pentru moment, tânără nu vrea să se mute din Franța, iar acest lucru este înțeles și de familie, care s-a mobilizat și îi este alături la orice pas.

„Sumayla e Ok, e încă foarte amărâtă, e foarte supărată că și-a pierdut mama. Nu și-a serbat ziua de naștere pe 5 ianuarie dar este în Franța, în Toulon, cu fratele meu și cu mama. Fratele meu a rămas acolo, poate să lucreze de la distanță.

Ce își dorește Sumayla cel mai mult este să rămână în Franța, la Toulon. Fratele meu a aranjat cu familia lui ca el să rămână acolo atât timp cât este necesar pentru Sumayla și să o ajute pentru a se reîntoarce la școală, a-și face pasiunea pe care o vrea și să ajungă la maturitate când o să poată să decidă singură pentru ea”, a declarat sora Ronei Hartner, potrivit ciao.ro

Lasă un comentariu