5 zodii cu care sa nu te certi. Nu uita si nu iarta

eduard

5 zodii cu care sa nu te certi. Nu uita si nu iarta.
Scorpion

Scorpionii se manifesta foarte intens dintr-un motiv. Guvernati de Marte (stiti, zeul razboiului), nu ezita sa te loveasca acolo unde te doare. Nu sunt insensibili, insa oamenii ajung sa le dezvaluie punctele lor slabe, temerile si secretele, iar daca cineva ii calca pe coada, contraataca lovind exact in punctele sensibile.

Gemeni

Inainte sa-ti dai seama incotro va ajunge disputa, nativul din zodia Gemeni stie deja despre ce vorbeste. Rareori intra intr-o cearta fara sa fie pregatit, dar chiar daca nu stapaneste pe deplin chestiunea care a provocat conflictul, stie cum sa se impuna pentru ca priveste lucrurile din perspectiva ta si iti cunoaste abordarea. O sa te faca sa te simti ridicol, pentru ca are raspuns la orice.

Berbec

Ca si Scorpionul, aceasta zodie este guvernata tot de Marte. Si se vede. Nu vrei sa te certi cu un Berbec, fiindca temperamentul sau se aprinde usor. Furia lui poate exploda si poate fi intimidant. Se enerveaza repede si se poate calma la fel de usor, dar nu-ti va fi usor sa treci peste asta si nici nu mai stii ce sa mai zici. Berbecul poate fi destul de imprevizibil.

Fecioara

Inca o zodie cu care nu-i bine sa te pui. Cunoaste totul despre tine si nu se fereste sa infiga lama adanc acolo unde te doare mai tare daca crede ca e necesar. Te poate intimida usor cu calmul sau relativ si enervant. Daca si-a format o parere si a apucat sa se aseze pe o pozitie, atunci stie ca are dreptate si nu ezita sa se certe cu tine pana in panzele albe.

Varsator

E o zodie intelegatoare, dar poate fi si aspra cand judeca anumite aspecte. Nu se teme sa-ti spuna exact ce gandeste si de ce este 100% convinsa ca gresesti. Ca si Gemenii, Varsatorul este capabil sa se puna in locul tau, iar in mintea sa a jucat deja rolul avocatului diavolului pentru a-ti depista si distruge argumentele.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu