eduard

Alina Bădic a oferit predicțiile astrologice pentru săptămâna 16 iulie – 22 iulie 2023. Și așa cum era de așteptat există câțiva nativi pentru care viața rezervă foarte multe în acest interval de timp

Alina Bădic, previziuni pentru săptămâna 16 iulie – 22 iulie 2023
Berbecii au parte de tensiuni, dar se pot bucura de un moment de transformare. Este un moment foarte important pentru acești nativi, unul în care își descoperă misiunea personală. Sunt multe aspecte semnificative, nu uitați compasiunea este cuvântul cheie.

Taurii chiar îl au pe Venus aproape. Este o planetă care îi guvernează, trebuie să luați decizii semnificative în ceea ce privește relaționarea cu ceilalți oameni. S-ar putea ca drumul dumneavoastră să nu mai meargă mână în mână cu cel al unor persoane față de care există atașamente.

Gemenii au parte de aspecte multe, cuadratura lui Pluto este un proces care vă ajută să intrați într-un angajament. E foarte important să faceți asta, să vedeți ce este mai important pentru voi. Trebuie să fiți conștienți de ceea ce puteți face, aveți grijă la dualitate, una destul de antrenată.

Racii trec printr-o cruce cardinală care are loc cu soarele în semnul lor și nu doar atât, și cu luna. Puteți avea parte de o schimbare majoră dacă ne raportăm la modul în care priviți o anumită problemă. Trebuie doar să vedeți exact care este problema.

Leii au nevoie de multă echilibristică. Venus este gîzduit de semnul dumneavoastră într-o poziție ușor agresată. Mai mult decât atât, Vensus nu se simte de felul lui deloc confortabil în Leu. Nativii acestei zodii trebuie să fie atenți la orice formă de parteneriat.

Fecioarele au parte de timp, timp care ar putea să aducă o vindecare a anumitor răni. Trebuie să găsiți un echilibru emoțional, dar și sufletesc

Zodiile care trec prin transformări pe final de iulie
Balanțele au parte de oameni care se întorc. Da, da, cam asta pare să spună horoscopul următoarei săptămâni. Ar putea fi prieteni care la un moment dat au dispărut, dar un lucru este cert. Ei vin cu vești și fapte bune.

Scorpionii au felul lor aparte în următoarea săptămână de a intra în legătură cu ceilalți. Poate fi ceva instinctual, pasional, pătimaș. Putem să discutăm despre ceva fără reguli și legi raționale

Săgetătorii sunt implicați serios în această schimbare a axei nodurilor lunare. Nativii acestei zodii pot reechilibra relații, care vor redeveni armonioase, care vor reintra pe un făgaș foarte pozitiv.

Vărsătorii au nevoie să se adapteze destul de repede la noi coordonate. Poate că v-ați gândit inițial că este ok într-un fel, dar nu uitați că puteți să vă râzgândiți. E perfect normal să se întâmple și așa ceva

Peștii au o karmă foarte pozitivă. Astfel, măcar din punct de vedere spiritual, peștii trebuie să lucreze foarte mult cu aceste energii venusiene până în 2025 și energii de tip yang pe tipicul lui marte. Previziunile Alinei Bădic au fost făcute pentru B1 TV.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu