15 vedete din România care au făcut Revelionul în costum de baie. Imagini din vacanțele exotice de pe 4 c

eduard

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au ales locul lor preferat, Thailanda (Asia), Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au întors în Maldive (Asia), la fel și Adelina Pestrițu, cu soțul ei. În Filipine (Asia) se distrează Oana Moșneagu și Vlad Gherman, iar în Zanzibar (Africa) au ajuns, și anul acesta, destul de multe vedete din România: Dana Rogoz cu soțul, regizorul Radu Dragomir, și copiii lor, Cuza de la Noaptea Târziu, Dana Săvuică.

„Vremea acasă: 17 grade gratuit. Eu umblu cu toroapa asta să caut căldură pe bani. E cald si acasă”, a fost mesajul glumeț al lui Dani Oțil, care s-a fotografiat lângă hidroavionul cu care a ajuns pe insula din Maldive.

Ce vedete din România au ales Zanzibar
„O zi în Koh Mook (n.r. insulă în sudul Thailandei) sau cum să pleci cu un plan precis și să faci altul din mers. Koh Mook este genul ăla de insulă unde eu aș putea sta o lună pe genul retreat și meditații, iar Cătălin ar sta o zi urlând «sunt celebru, scoate-mă de-aici», este una dintre postările actriței Doinei Teodoru, direct din Thailanda.

Sri Lanka (Asia) este o altă destinație preferată de vedetele noastre. Ela Crăciun, soțul și cei trei copii au lor au avut parte, acolo, de experiențe noi și de aventuri. Ramona Olaru și-a îndeplinit un vis și a ajuns în New York, de Crăciun, și în Barbados (America de Nord), de Revelion. Lavinia Petrea, soțul ei și cei trei copii ai lor au petrecut Revelionul într-o destinație mai puțin căutată de vedetele noastre, Panama (America de Nord).

Știrista de la PRO TV este o apariție rară în costum de baie, pe rețelele sociale, dar în această vacanță a făcut excepție. „Cu ce gând intru în noul an? Cu mulțumire și recunoștință și cu toți cei dragi mie în inimă! La mulți ani”, este mesajul Laviniei. Pozele ei au atras o mulțime de comentarii pozitive și de complimente. „Ești emoție și frumusețe pură”, „Apa, nisipul și cerul arată mai frumos cu tine acolo”, au fost doar câteva din comentariile primite de frumoasa Lavinia.

Codin Maticiuc s-a arătat încântat de Brazilia (America de Sud) și superba plajă Copacabana, iar Andreea Mantea și fiul ei, David, s-au bucurat de luxul pe care îl oferă Dubaiul (Asia). „Copacabana – Rio de Janeiro, probabil cel mai tare Revelion din lume. Cu siguranță, al meu”, a scris Codin în dreptul imaginii.

Lasă un comentariu