10 lucruri despre viață pe care le-am învățat prea târziu. Vreau să previn femeile ajunse la 45-50 de ani!

eduard

Donna Ashworth este o celebră jurnalistă și autoare a trei cărți: „Biography of a Small Mountain”, „Against this Ground” și „Arizona Triptych”. Astăzi ea ne împărtășește câteva gânduri înțelepte din bogata sa experiență de viață.

1. O mare parte din viața noastră e irosită pe urmărirea unor scopuri și idealuri false. În ziua în care veți înțelege asta, veți începe să trăiți cu adevărat.
2. E imposibil să fii mereu pe placul tuturor. Începeți cu sine și cu cei apropiați.
3. Lupta cu bătrânețea e o luptă cu morile de vânt. Învățați să savurați ceea ce aveți. Organismul dvs. se schimbă, dar asta s-a întâmplat mereu. Nu pierdeți timpul luptând cu acest fapt inevitabil, ci căutați frumusețea și în această etapă a vieții.

4. Nimeni nu este perfect și nimeni nu este pe deplin mulțumit de viața sa. Când veți conștientiza asta, veți scăpa în sfârșit de comparații și judecăți. Asta e o adevărată libertate.

5. Nimeni nu observă când faci ceva bine, dar toată lumea vede când faci gafe. Când veți înțelege asta, vă veți conduce doar de propriile intenții și veți primi plăcere de la viață.
6. Probabil veți regreta că ați pierdut atâta timp pe critica propriului corp, cu cât mai repede veți ajunge la o “înțelegere” cu vasul în care vi se sălășluiește sufletul, cu atât mai bine vă veți simți.

7. Sănătatea dvs. e importantă, dar stresul, frica și îngrijorarea sunt mult mai distructive decât orice produse alimentare nesănătoase. Pacea și fericirea sunt cele mai bune medicamente.
8. Un aspect important al bătrâneții este amintirile pe care le vor avea alții despre noi. Dragostea și înțelepciunea dvs. vor trăi mult mai mult decât orice lucru material pe care l-ați crea. Iar istorioarele despre dvs. într-o bună zi le vor auzi chiar și strănepoții.

9. Viața este scurtă, dar dacă mergi împotriva curentului s-ar putea să fii pus la o încercare grea. Viața nu e o luptă, ci o aventură.
10. Consumați mereu șampanie de calitate și folosiți tot ce ați lăsat pentru “zile negre”, căci nimeni nu vă garantează ziua de mâine. Ziua de azi e un dar!
Folosiți aceste sfaturi înțelepte înainte să ajungeți la bătrânețe!

Lasă un comentariu